Bröllop
Du är här: Startsidan / Bröllop

Bröllop


Om ni går i bröllopstankar har vi det ultimata stället för er. Sommar som vinter kan man avnjuta middagen i vårt glashus med utsikt över Mälaren. Oavsett väder är vårt glashus fantastiskt vackert. Är det en varm solig sommardag öppnar vi upp taket och man får känslan av att sitta utomhus. Väljer ni höst eller vinter får ni en magisk afton i glashuset med tända ljus, det svarta vattnet som kontrast och Stockholms ljus i bakgrunden. Efter lång erfarenhet av bröllop har vi tagit fram ett komplett bröllopspaket.

Bröllopspaket


Minimiantal 50 personer

Vad som ingår

1

2 glas mousserande

2

2 sorters snittar

3

2-rätters middag

3

Standardbröllopstårta

4

3 glas vin/öl

5

Kaffe

6

Lokalhyra till 01:00 (Det går att förlänga lokalen till 03.00 mot avgift)

7

Dukar

8

Stolsöverdrag

9

Porslin

10

Personal

11

Städ


Ni spenderar middagen i glashuset och senast 23:00 förflyttar ni er upp till plan 1 där festen fortsätter med dans och bar. På plan 1 har vi fullt utrustad bar med öl, vin, cider och drinkar till förmånliga priser. Önskas DJ kan ni hyra det genom oss.

Vill man fortsätta bjuda sina gäster på drinkar och dylikt i baren så förslår vi drinkbiljetter. Ni som värdpar ger era gäster drinkbiljetter förslagsvis i bröllopsprogrammet. När gästerna handlar hos oss i baren noterar vi vilken dryck som beställs och debiterar er på slutfakturan.

Med vänlig hälsning
Åsa med personal på Miami Strand

© Copyright 2015 - Miami Strand - All Rights reserved - Design by Leembo